Skip to content

Døende lyspassagetips - fjender: håndværk

Oprettelsen i Dying Light har meget til fælles med Dead Island-serien, selvom der er nogle nye elementer og vigtige ændringer. Faktisk kan det opdeles i tre kategorier, det vil sige handlinger, der sigter mod at skabe objekter (tegninger og boostere), opgradere eksisterende våben og gendanne brugte våben. Alle disse grene er beskrevet detaljeret på de følgende sider i dette kapitel.

Vigtigt - glem ikke de ulåse muligheder, der er forbundet med håndværk. Du finder dem i Survivor-træet, og nogle af dem:

Survival Starter Kit - du får de gratis tegninger, du har brug for, for at oprette hovedtaster, fyrværker, stjerner og Molotov-cocktails

Boosters - åbner muligheden for at oprette boosters

XL-boostere - boostere holder længere

Elemental Throwing Stars - åbner muligheden for at skabe stjerner med yderligere effekter (for eksempel sætte ild på eller fryser fjender)

DIY-granater - åbner muligheden for at oprette granater med yderligere effekter (for eksempel forgiftning eller frysning af fjender).

Bombefælder - åbner muligheden for at oprette fældebomber med yderligere effekter (såsom forgiftning eller blødende modstandere).

Håndværk - oprette flere genstande fra den samme mængde materialer
Lucky Repair - du får en chance for at øge antallet af autoriserede reparationer for et bestemt våben
Håndværker - du håndterer mere skade med våben oprettet fra tegninger
Specialist - øger chancerne for at håndtere kritisk skade med våben, der er oprettet fra tegninger

tegninger

Tegninger er efter min mening den vigtigste gren af ​​håndværk i Dying Light, fordi de bruges til at skabe nye genstande. Du kan for det meste finde dem i spilverdenen (de er normalt godt skjult, nogle gange i låste containere), men de kan også findes af købmænd, og du får dem til at udføre nogle missioner. Du er bestemt nødt til at låse muligheden for Survival Starter Kit, som findes i Survivor-træet, takket være hvilken du vil modtage et gratis sæt grundtegninger.

Takket være tegningerne kan du mest af alt oprette nye våben med usædvanlige egenskaber (for eksempel evnen til at sætte ild på en fjende eller et elektrisk stød mod dem). Du kan finde tegninger til oprettelse af kasteobjekter (som stjerner) og engangsartikler. Hvad sidstnævnte angår, skal du være specielt interesseret i førstehjælpssæt og masternøgler, som skal oprettes, når du har mulighed for det. Det er godt at have et udbud af disse varer hele tiden.

Desværre tillader spillet ikke dig at oprette nye elementer uden begrænsninger, da du altid skal have de viste materialer, når du har valgt et specifikt projekt. Forsøg regelmæssigt at samle alle genstande, der kan bruges i fremstillingen, især hvis de ikke besidder pladser i beholdningen. Hvis du planlægger at oprette et unikt våben fra tegningen, skal du også have en prøve af standardversionen af ​​dette våben.

Vigtigt: Kraftmaterialer kan købes fra købmænd, men det anbefales ikke at købe dem, før du bliver rig. Du skal bare huske at omhyggeligt (ved hjælp af overlevendes følelser) undersøge alle de besøgte steder. http://www.live345.com/web/about

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *