Skip to content

Gourmet italiensk brødopskrift - Ciabatta

Dette er et usædvanligt-formet brød, der har formen af ​​et uregelmæssigt rektangel, oprindeligt fra Italien. Det kan bruges sammen med et stort antal forskellige retter. Den største fordel ved sådant brød er dets krummer, med korrekt forberedelse viser det sig at være meget luftigt og blødt, men det ydre brødlag forbliver sprødt. Denne kombination er altid beundringsværdig.
Ciabatta kan tilberedes ved hjælp af forskellige ingredienser, nemlig:
• mælk;
• tomat og løg;
Opskrift med mælk
Hvis du bruger denne metode, så skal du få grundlaget for testen, som i sidste ende viser sig at være meget mørk og lugter som malt, har du brug for:
• Pressede rysten - 4 g;
• Rug og hvidt mel - 85 g hver;
• Varmt vand - 140 ml.
Derudover har du brug for:
• Mager olie - 30 ml.;
• Frisk gær - 25 g;
• Premium mel - 400 g;
• Sukker - 10 g;
• Salt - 14 g;
• Vand - 210 ml.;
• Mælk - 70 ml.
Først skal du tackle grundlaget for en fremtidig dej, nemlig blande varmt vand med gær, hvidt mel og rug. Efter skal du lægge til side i 90 minutter og i køleskabet i 1 dag. Yderligere skal du tilføje de resterende elementer efter at have ventet i cirka 20 timer efter at have blandet alt godt. Lad den resulterende masse være varm og opdele i flere lige dele. Derefter lægges hver del ud på en bageplade og bages i ovnen ved en temperatur på 200 grader. Vent ca. 30 minutter.
Tomat og løg Opskrift
Denne opskrift er velegnet til dem der kan lide at eksperimentere med retter. Sådant brød vil vise sig at være en meget velsmagende og interessant løsning.
For at få startkulturen skal du tage:
• Premium mel - 300 g;
• Frisk gær - 12 g .;
• Varmt vand - 160 ml.
For at få dejen er ekstra ingredienser nyttige:
• Olivenolie - 3 spsk. l.;
• Gær - 1 tsk;
• Mel - 500 g;
• Salt - 2 tsk;
• Varmt vand - 360 ml.
For at tilføje en bestemt smag til brødet er der behov for yderligere elementer, nemlig:
• Hvidløg - 1 hoved;
• tomat - halvdelen;
• Olivenolie - 1 spsk. l.;
• Tørre urter duftende - 2 spsk. l.
Det tager flere dage at bage sådant brød. Og mindst 1 dag skal bruges på surdej. De oprindelige ingredienser skal blandes, lades varme i 24 timer. Den resulterende blanding sættes til gæren, som også skal blandes på forhånd med vand. Du skal også rapportere olie, salt og mel. Æn det hele, og rul det til en kugleform, dæk med et håndklæde og lad det være varmt. Den resulterende dej er opdelt i 2 dele og hver med en belægning af duftende urter, tomat og hvidløg. Lad være i ovnen i 20 minutter ved 200 grader. injectable steroids

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *