Skip to content

Kasakhstan

Kasakhstan
Dette land ligger på grænsen til Europa og Asien. Gamle østlige traditioner trådte med frimodighed ind i det moderne liv i den vestlige jugendstil. Landskaber i Kasakhstan forblev uberørt. Nu forbedrer Kasakhstan sin infrastruktur og tiltrækker et stigende antal turister.
I Kasakhstan kan du slappe af på forskellige måder. Der er muligheder for etniske og miljømæssige, rekreative og udendørs aktiviteter. Et stort antal guider hjælper med at organisere en vandring langs ruterne, hvor du kan se de sydlige stepper, gamle veje til campingvogne.
En sådan rute er Silkevejen, skabt som en handelsvej før vores tid. Her er et kompleks af arkæologiske, historiske og arkitektoniske monumenter. På denne måde var der og er sådanne byer som Otrar og Suzak, Sairam og Turkestan.
En anden attraktion i Kasakhstan er mausoleums. En af dem, Khoja Ahmed Yassawi, blev opført ved ordre fra Tamerlane i det 15. århundrede. Flere andre blev bygget i det 12. århundrede. De skaber som mange moskeer en atmosfære af antikken i Kazakhstan.
I den sydlige del af Kasakhstan ligger den legendariske Baikonur Cosmodrome. Du kan besøge det med en guidet tur for at deltage i det store mysterium med rumflyvninger. I den nærmeste fremtid oprettes et stort underholdende og uddannelsescenter med et planetarium, et museum, et hotel og restauranter her.
Charyn-floden tiltrækker også mange turister. Denne flods canyon har en unik udsigt. Relieffen er så forskelligartet, at den skabte buer og søjler op til 300 meter høje. Smukke og poppelunde i bredden af ​​floden. Nationalparken giver mulighed for komfortabelt at gå langs lunden langs Ak-Tau og Ili bredder.
Af stor interesse for turister og forskere er "Singing Sands". Dette er klitter, der giver en mærkelig lyd som en sirene. Klitterne og ørkenlandskabet vil gøre et utroligt indtryk.
De, der er interesseret i hulemalerier, skal gå til Tamgaly-kløften. Her er et helt galleri med gammel kunst - dyr, mennesker på væggene er udskåret med sten og metalltænder.
Klimaet og topografien i Kasakhstan gør det muligt at besætte både bjergbestigning og skiløb. Kæmpe jagtområder vil glæde jægere. Så nær byen Almaty ligger feriestedet Chimbaluk, der når 2200 meter. Snedækket her er ret tæt fra november til maj. Log into several Dark Web marketplaces using only the alternative link Versus Market it stores active urls of most popular Darknet marketplaces

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *