Skip to content

ITIL #1

vild-med-1

1.  // 2. // 3. // 4. // 5. // 6. //

Så blev det søndag… og efterårsferien er forbi. Jeg må dog indrømme at jeg ikke har nydt så meget af den, eftersom jeg kun tog en fridag fredag. Men det er alligevel blevet til en lang og afslappende weekend.

‘ITIL’ (Interior That I Like) er et tiltag til bloggen, som jeg glæder mig til at poste fremover. Det set før og det er alment i blogverden, men jeg synes nu alligevel lige, at jeg vil annoncere det 🙂

Jeg håber i alle har haft en skøn ferie og eller en god weekend, rigtig god søndag //

2 Comments

 1. De her indlæg vil jeg glæde mig til, især når jeg elsker boligindretning så meget 😀
  God søndag!

  • N.K.L

   Hvor du skøn, mange tak 🙂
   – og i lige måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *