Skip to content

Want To Wear //

IMG_20160112_093811

Fur Jacket // Shirt // Pants // Necklace // Sunnies // Bag // Boots

På sådan en kold og kedelig tirsdag vil jeg langt fra have noget imod at iføre mig gyldne klæder og en smuk jakke. Jeg savner virkelig sol og sommer, for ikke at nævne energi, hvilket afspejler sig i min beklædning pt. Men sådan er det jo altid i Januar, føler jeg.

Som det skarpe øje nok har spottet, så er de udvalgte beklædningsdele fra Stine Goya’s “gamle” kollektion. Men der er sale på en masse lækre sager, så jeg kunne ikke dy mig fra at fremvise lidt af det 🙂

Stine Goya Sale is on right now, so i picked out some pieces. I would just love to wrap myself in golden pieces and a beautiful fur jacket.

8 Comments

  1. Ida

    Det outfit skinner bare af fest og farver 🙂 Stine Goya gør det altid godt og tilfører smil på læben 🙂

    • N.K.L

      Giver dig helt ret 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *