Skip to content

On the Run

IMG_20150929_105322

1. // 2. // 3. // 4. // 5. // 6. 

Jeg har altid nogen bestemte sager jeg tager med mig, så snart jeg skal ud af døren og er på farten. Jeg har altid en blush og den super kompakte brush fra Nilens Jord med mig. Lidt glød til kinderne er altid godt. – Jeg får altid tørrelæber og især i den tid vi går i møde, derfor har jeg altid en læbebalsam med mig og især den fra Elizabeth Arden, er en af mine store favoritter.

Derudover har jeg fundet lidt lækre sager som altid er godt at have med, når man er på farten.

Things there are good to have when you’re on the run.

4 Comments

  1. Ida

    Sikke nogle lækre ting du altid har med.
    Hos mig er det primært læbepromade og håndcreme, som jeg altid har med mig.

  2. Sikke nogle lækre ting du har med dig. Jeg selv har altid en læbepomade med 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *