Skip to content

Sneakers #Cravings

IMG_20150727_091416

1.// 2.// 3.// 4.// 5. // 6.// 7.// 8.//

Det er længe siden efterhånden at jeg har købt et par sneakers, et år siden måske. Ikke fordi, jeg ikke vil have nye, men fordi økonomien ikke har været til det. Jeg har prioriteret rejser, bolig og go’ mad i stedet. Men dog drømmer jeg alligevel lidt om nye sneaks og jeg forelsker mig hele tiden i hvide. Hvide sneakers er dog utrolig sarte, men synes farven er fantastisk her til sommer.

Well, i får i hvert fald lige et par sneakers der godt måtte have hjem hos mig 🙂

10 Comments

 1. Sara

  Er enig; Hvide sneaks er perfekte, jeg kan bare ikke holde dem rene. Men ville sindsygt gerne eje et par fra Nike!
  Pisse fed måde at stille sneaksne op på forresten!

  http://industrialbarbie.blogspot.com/

  • N.K.L

   mange tak 🙂
   – jah det med at holde dem rene, ville være min bekymring hvis jeg købte et par hvide.

 2. Uh hvor har du samlet nogle fine nogle – kan slet ikke vælge 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *