Skip to content

9 fantastiske måder at style IKEA IVAR

1.// 2. // 3. // 4. // 5. // 6. // 7. // 8. // 9. //

 

Glædelig lørdag, kære læser 🙂

Jeg ved godt at internettet bugner med IVAR skabe på den ene eller anden måde, og dernæst vel også i de fleste hjem efterhånden. Men det afholder mig altså ikke fra at smide et indlæg op, med inspiration til styling af det famøse skab. For det populære IVAR skab må siges at have fået en ikonisk status i interiørverden.

Jeg må indrømme, at jeg selv går og overvejer om det skulle blive en del af stuens interiør, da man har mulighed for at give det lige det udtryk man ønsker og fremtidigt forsat kan style videre på skabet, ved at  give det nye farver, knop eller fødder.

I kan se nærmere på skabet lige her.

Jeg håber at i får en rigtig dejlig weekend, selvom det er trist og gråt udenfor. – Jeg glæder mig ihvertfald til lysere dage og sommer! 

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *