Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/neronoir.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
6 Køkken favoritter Skip to content

6 Køkken favoritter

køkken favoritter

 

/1. Viskestykke /2. Vinglas /3. Espressokande /4. opvaskebørste /5. opvaskemiddel /6. Hånd lotion

 

Glædelig Nytår alle sammen.

Jeg håber at i alle er kommet godt igennem julens madmecca og gaveregn, samt nytårets brag af en fest. Jeg lavede egentlig det her indlæg sidste år, men må indrømme at jeg har forsømt min kære blog grundet skole og tidsmangel. Men det skal der laves om på her i 2018. To af sagerne har jeg dog fået erhvervet mig hen over julen.

I må have en rigtig dejlig dag.

 

 

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *