Skip to content

Monochrome Workspace

 

mono 1

Godmorgen. Sikke et vejr!! Søvnen har ikke været med mig i nat, så jeg må indrømme at jeg er træt her til morgen. Jeg håber på at findet noget energi et sted, da det ellers bliver en lang dag i dag. 

Jeg kunne derfor godt bruge at arbejde hjemme, og gerne i skønne rammer. Jeg har derfor fundet lidt workspace inspiration frem i den anledning. Jeg er ret vild med organiseret rod og rene linjer. Hvilket må siges kommer til udtryk i disse Monochrome Workspace, inspirations billeder. 

Well, jeg vil hoppe i regntøjet. Jeg håber i får en fantastisk dag // Møs 

 

mono 2 mono 3 mono 5 mono 6

 

 

 

1.// 2. // 3. // 4. // 5. //

3 Comments

  1. Du har ret, det er nemlig vejr for en hjemmearbejdsdag – jeg snupper en af slagsen 😉 Det er nogle fine arbejdspladser du har fundet frem! Tak for inspiration. God onsdag til dig – uanset om det ender med en hjemmearbejdsdag eller ej…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *