Skip to content

PINK MONDAY // Årets Trend #2

Lyserød

Vi er tosset med lyserød lige for tiden. Det hagler ind med lyserød alle vegne og vi kan ikke få nok. Jeg kan heller ikke få nok. Jeg kigger på min lyserøde væg hver dag og bliver mere og mere vild med den. 

I dagens anledning har jeg fundet lidt lyserøde godter frem til jer. Sofaen fra ILVA er alles store drøm lige pt. og ikke mindst min. Jeg elsker den og ville ønske den stod herhjemme i min stue. 

Pudebetrækene, står faktisk på min indkøbsliste, da jeg mangler lidt nye puder til sofaen. Tæppet, kunne også være et fint supplement og lækkert til de kolde aftner. 

Jeg håber i alle får en rigtig dejlig mandag. // Møs

1.// 2. // 3. // 4. // 5. // 6. // 7. // 8. // 9. 

One Comment

  1. Jeg er vild med plaiden! Jeg tror dog ikke, jeg ville få så meget held med at inkorporere en hel masse lyserød herhjemme, selvom jeg elsker farven – det er en af de få ulemper, der er ved at bo med kæresten 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *