Skip to content

Happy monday lovers & weekend glimts


IMG_20170206_091843_668

 

Glædelig mandag skønneste jer. 

Jeg må indrømme, at jeg nok høre til nogen af de (nok få) som faktisk godt kan lide mandage. Jovist vil det være dejligt hvis weekenderne var længere, men mandage byder på en ny uge og nye oplevelser. 

Har i haft en skøn weekend?! – Her på Nørrebro, har den stået på afslapning. Lørdag blev der bagt lækkert stenalderbrød og repareret bil ( eller, det stod manden for ). Søndag bagte jeg lidt mere, der blev det til skønne koldhævet boller med hele molevitten til, så manden kunne komme ovenpå sine tømmermænd, efter en god bodegatur lørdag nat.  

Rigtig god aften // Møs  

IMG_20170204_154119_583

Screenshot_20170206-174539

 

2 Comments

  1. Det var en gang, hvor jeg også godt kunne lide mandage. Det var den gang, jeg holdt fri om mandagen 😉 Jeg kan godt lide din holdning til dagen, ønsker jeg havde den samme. Jeg kan godt sætte mig ind i tanken om ‘en ny uge med nye muligheder’ men synes alligevel, at det er skønnest når ugen er kommet lidt i gang… Det stenaldersbrød ser farligt godt ud! Er det en særlig opskrift du bruger?

    • Nadia Kaplan

      Jeg skal ikke udlukke at jeg nok en dag kommer til at fordrage mandage 🙂 Brødet er faktisk købt i Føtex og er deres “Vores Stenalderbrød”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *