Skip to content

Januar-køb

nye januar køb

1.// 2. // 3. // 4. //

Januar måned er ved at lakke mod ende, og jeg må indrømme at jeg synes den her måned har været ufattelige lang. Det har været en dejlig måned, bevars. Med gode projekter i hjemmet, gode oplevelser med familie og venner samt en tom pengepung. Men så kender vi jo januar måned igen. 

Vi har fået malet stue, eller retter en enkelt væg og tilføjet et ekstra skab til stuen, da vi desperat mangler skabsplads. Derudover startede jeg denne weekend med at snolde Royal Copenhagen tallerkener til samlingen og den fine Bjørn Wiinblad urtepotteskjuler købte jeg for et par uger siden. Jeg havde fået en i fødselsdagsgave sidste år, som var alt for stor. Så det er dejligt endelig at have den rette størrelse på hylden. 

Derudover må jeg indrømme at 2017 nok er året jeg har forelsket mig i biografier. Jeg fik et par biografier i gave sidste år, men denne med Kirsten Walther har jeg selv erhvervet mig og godt igang med. Kan kun sige at den er et læs værd! 

Alt i alt har den først måned på året været fantastisk og jeg håber jeres var ligeså. Rigtig god aften // Møs 

3 Comments

  1. Ih de tallerkner er så fine!!
    Og alle nogle dejlige ting du har fået tilført til matriklen 🙂

    • Nadia Kaplan

      Jah, de er nemlig så fine 🙂 tak.

  2. Kære Nadia, Så fandt jeg din fine blog! 🙂 Jeg kan se, du også har været ved at male stue, selv om det bare er en enkelt væg. Fine ting du har fået i løbet af måned – er vild med de tallerkener!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *