Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/neronoir.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Me and my pink wall Skip to content

Me and my pink wall

IMG_20170115_200306_991

Godmorgen søde damer 🙂 Så nåede vi til årets 3 uge. -og jeg er idag vågnet op til en stor lyserød væg i min stue. 

Igår skrev jeg lidt om, at vi var ved at finde en farve til stuen, som skulle erstatte vores i forvejen Mint farvede væg. Vi havde 3 bud og ud fra dem, valgte vi simpelthen den “mørke” af de lyserøde. Lige til at starte med, synes jeg den var meget lyserød, og det gør jeg på din vis stadigvæk. Derudover havde jeg svært ved at finde ud af hvordan jeg skulle style mit øvrige interiør, med den lyserøde væg. Men jeg valgte simpelthen bare at kaste mig ud i det og mixede derfor både blå, hvid og grøn sammen. Men alt i alt, i skrivende stund er jeg faktisk ret vild med resultatet, det må jeg blank indrømme. Den lyserøde væg giver virkelig liv og fylde i vores lille stue.

Selvom den pågældende væg-trend, på nuværende tidspunkt er en smuk mørkegrøn, som jeg faktisk først havde forslået overfor manden, så synes jeg nu det helt ok at kaste sig ud i noget vildt og anderledes. Jah, det ligner jo nok farven på et pigeværelse og det er det garanteret også, men forfanden hvor er vi glad for den herhjemme. 🙂

Rigtig god dag til jer derude // Møs 

IMG_20170116_065918_873Screenshot_20170116-070556

7 Comments

 1. Kæft, en lækker farve! Jeg er slet ikke så farverig, når det kommer til væggene i mit hjem (;

  – K

 2. Åh jeg savner også min lyserøde væg nogle gange – din er super flot!

  • N.K.L

   Hvor dejligt at høre jeg ikke er den eneste der har fundet på den ide 🙂 Mange tak!

 3. Det er altså sejt at male sin væg i så vild en farve! Det fungere bare super godt!

  • N.K.L

   Mange tak skal du have 🙂

 4. Så fint og inspirerende her hos dig – jeg glæder mig til at følge med – kh Mille

  • Nadia Kaplan

   Mange tak skal du have 😘

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *