Skip to content

En lejlighed i grønne nuancer

groen-lejlighed-1 groen-lejlighed-2

 

Godmorgen søde jer. Jeg måtte bare lige tjekke ind for at vise jer denne her skønne lejlighed. Grøn er en farve, som den senere tid, virkelig har fået en plads i mit hjerte. 

Når man tænker nordisk stil, kan man hurtig forbinde det med sort, hvid og grå nuancer. Rene snit og sirlighed. (Men vi ved jo godt, at sådan er det jo ikke rigtigt) Men jeg må indrømme, at jeg elsker når nogen springer den barriere og vælger at male sin lejlighed grøn. Jeg er ret vild med den måde, som de grønne nuancer spiller sammen på. De komplimenter hinanden godt og giver øjet ro og balance.

I må have en rigtig dejlig dag. Jeg vil prøve at forberede mig på at skulle ud i det blæsende vintervejr. Puha. // Møs 

groen-lejlighed-3 groen-lejlighed-4 groen-lejlighed-5

Inspiration: Nordic Design 

foto: Jonas Ingerstedt for Folkhem 

2 Comments

  1. Meget smukt:-)
    Jeg elsker en grøn stue, har selv en som trænger til ny maling:-)
    God dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *