Skip to content

Plant Box

fermliving-kasse-1

Har i også spottet de fine blomsterkasser fra Fermliving, der florere på Pinterest lige for tiden? De popper i hvert fald op på min Pinterest hele tiden og jeg ELSKER dem! – De er enkle, stilrene og super funktionelle. Jeg må indrømme, at jeg virkelig går og overvejer at købe en. Jeg skal dog nok lige finde plads, før jeg kaster mig ud i det. Men jeg tror at mine planter vil elske mig, eftersom ham den langøret er glad for at nappe i mine planter, så snart han får muligheden. 

I må have en rigtig dejlig dag // Møs 

fermliving-kasse-2 fermliving-kasse-3 fermliving-kasse-4

1.// 2. // 3. // 4. //

One Comment

  1. Jeg har også længe været ret betaget af de fine blomsterkasser – lige pt er pladsen bare ikke til det desværre 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *