Skip to content

Organiseret Rod

bdb7db3d51ef38b6cc27619747c7b5a2-1 styling-anna-maarselius-chez-daniel-lindstrom-organiseret-rod-2 hitta_hem_kreativ_horna_kristofer_johnsson_1-3 my-paradissi-wire-mesh-moodboard-diy-alvhem-organiseret-rod-4 anna_fanny028_lowres-670x1005-5

1.// 2. // 3. // 4. // 5. //

God aften d’ damer. Det bliver kun lige til et hurtigt hej herfra. Jeg synes godt nok dagene går lidt for hurtigt. Der er alt for få timer på en dag og mit energi niveau er lige med nul. Så herhjemme er der heller ikke blevet gjort så meget ved lejligheden, hvilket vel “inspirerede mig” til det her indlæg. Organiseret rod er jo fantastisk. Det skaber en hyggelig og personlig stemning i hjemmet. 

I må alle have en rigtig dejlig fredag aften // Møs 

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *