Skip to content

7 Hvide (smukke) Køkkener

12-01-16-ht-nashville-townhouse-11-a houseofc-sydney-home-5-b z18186521qkacik-sniadaniowy-urzadzono-w-zalomie-sciany-przy-c ahr0ccuzqsuyriuyrjmxlm1lzglhln-d tumblr_ofeu7pgeea1r6kaa9o2_1280-e kitchen-2-of-3 itpyjsc6herl

1. //2.//3.//4.//5.//6.//7.//

Godaften søde damer 🙂 Har i nydt det dejlige vejr idag? 

Hvis der er noget jeg er helt tosset med, så er det altså hvide lyse køkkener. Jeg elsker når solen skinner ind og lyser rummet op (ligesom idag). Jeg har en tanke om, at hvis jeg nogensinde skal flytte i noget større, så kunne jeg godt tænke mig et hvidt køkken med hvidt gulv. Synes det hvide gulv er en fed detalje. Hvid virker måske lidt kedeligt. Men med hvid er mulighederne uendelig, hvad angår detaljer og finesser. 

2 Comments

  1. Beautiful inspiration! I love white wiles in a kitchen x

    Jessica — NinetyCo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *