Skip to content

ITIL #6

itil-6

1.// 2. // 3. // 4. // 5. //

Glædelig 2. søndag i advent skønne jer. Har i haft en god weekend?  Min har stået på afslapning, 2 koncerter på Zeppelin Bar, på Vesterbro igår. Min skønne kæreste og hans ven havde fået lov til at spille egne numre og det var simpelthen så godt 🙂

Dagens ITIL er måske ikke så julet, ud over de fine jule kugler fra Georg Jensen, som jeg i øvrigt synes er noget så smukke. Den fine trebenet lampe er set før i blogland, og den er jo også noget så skøn. Jeg er sikker på at den vil kaste et blødt skær over stuen i disse mørke tider.

Rigtig god aften alle sammen // Møs   

One Comment

  1. Sikke nogle fine ting.
    Jeg har selv ællingen og den er så kær 🙂 Men hvor er guld bestikket bare smut!! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *