Skip to content

ITIL #5 Birthday wishes

itil-5

1. // 2. // 3. // 4 .// 5. // 6. // 7. //

Godmorgen dejlige jer. Idag er ITIL #5, ikke så anderledes end de andre gange, men alligevel lidt. Jeg har nemlig fødselsdag på mandag og derfor skal jeg holde fødselsdag for familien idag. Det i ser på billede idag, er så nemlig de ønsker jeg har sendt ud til familien, når de har spurgt efter gave ønsker. 

Jeg synes selv jeg har kørt det ret simpelt i år med gave ønskerne. Og så er jeg åbenbart blevet så gammel at jeg ønsker mig en smørkrukke. Men det heller ikke mere end 3 uger siden jeg købte en osteklokke/boks (Hej mormor!)

Jeg håber at i alle får en rigtig skøn weekend. Jeg vil så småt begynde at gøre mig klar og bruge dagen med min familie // Møs 


Goodmorning Sweeties. It’s my birthday on monday. So this weekend im having a birthday party for my family. On the Picture you’ll see some of my birthday wishes.

I hope you all have a lovely weekend. I  // Kisses

3 Comments

  1. Det er gode ønsker og tillykke med på mandag 🙂
    Haha synes ikke at du er mormor. – et af mine julegave ønsker er vindpusnings udstyr.. det er også noget mærkeligt 🙂

    • N.K.L

      Er glad for at høre jeg ikke er den eneste med mormor ønsker 🙂

  2. Super fine ønsker! 🙂 Tallerknerne er bare så fine – det samme er skoene fra Adidas!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *