Skip to content

Matisse & Picasso

oensker-billeder

1. // 2. // 3. // 4. // 5. //

Halløjsa Sweeties. Kunst er noget jeg holder meget af og af uforklarlige årsager, har jeg hang til fransk kunst. Selvom overnævnte Picasso oprindeligt er fra Spanien, tog han dog sit sidste ånddrag i frankrig.  Jeg har, som så mange andre dødelige, ikke råd til et ægte maleri fra nogen fantastisk fransk kunster, men så kan jeg trøste mig med plakatkunst. Hvilket jo er en fantastisk ting. Ovenfor har jeg udvalgt et par som jeg personligt finder fantastisk smukke. De er simple, men udtryks fulde. De kan alle fås fra blandet andet Posterland til ret rimelig priser, selvfølgelig afhængig af hvor store du ønsker plakaterne og om de også skal indrammes. 

Jeg var faktisk forbi deres fysiske butik forrig weekend og snolde lidt. Det blev ikke til nogen af de 5 ovenfor, men det bliver det helt klart næste gang. Det blev dog til en Matisse og til en Picasso, som nu har fået plads på en reol i stuen. Jeg skal nok vise jer dem en af dagene 🙂 

Jeg håber i har haft en skøn dag // Møs

One Comment

  1. Nyere kunst siger desværre ikke mig så meget, men jeg elsker at gå igennem Aros og se noget af alt det lidt ældre kunst! 😀 Men hver sin smag selvfølgelig. Det er det fede ved kunst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *