Skip to content

ITIL #4

itil-4

1.// 2. // 3. // 4. // 5. // 6. //

 

Halløjsa Sweeties. Så blev det endnu engang tid til en omgang ITIL. Har i set de fine små finurlige skåle med ansigtsudtryk fra Area  Store, er de ikke bare fine?! Lampen, som også kan bruges håndholdt er jeg helt forelsket i, den er jo helt fantastisk.

Vi har holdt fødselsdag på jobbet, mig og to andre. Det er dog ikke min fødselsdag før d. 28, men i dagens anledning havde vi fået husets bager til at bage nogen skønne rabarbertærter med marengstopping. Så nu jeg næsten klar til at rulle rundt resten af aften. Jeg håber i har haft en dejlig dag. // Møs  


 

Hello Sweeties. Once again it’s time for  ITIL. I love the little facial expression bowls from Area Store and the lamp is just amazing.

I hope you had a fantastic day // Kisses

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *