Skip to content

Gallery wall #part 2

art20-1

Hejsa Sweeties – Igår viste jeg et par eksempler på gallerivægge. Idag ville jeg blot vise jer mulighederne for hvordan man kan hænge sine billeder op.

Når man skal hænge billeder op kan man lave et par forberedelser inden man hammer et søm i væggen. Foreksempel kan man klippe avispapir ud i de størrelser som billederne er. Herefter hænger man dem op, der hvor man ønsker billede skal hænge. 

Alt du skal bruge er: 

1.Tape  // 2. Avispapir eller ligne  // 3. Saks  // 4. Målebånd eller tommestok  // 5. Hammer  //6. Søm // 7. Blyant

Man skal huske at billederne skal være rammet inden man begynder at måle dem op. Når det er gjort klipper man papiret ud i de enkelte størrelser. Herefter hænger man papiret op med tape og bruger målebåndet eller tommestokken til at måle hvor stor afstand der skal være imellem billederne og markere det let med en blyant. Når det er gjort hænger man endnu engang papir op og forsætter således.  

Til sidst ender man op med et overblik over hvor billederne skal hænge og dermed er man fri for at lave syv tusinde huller i væggen før man få billederne i rette højde eller afstand. Selvfølgelig er det lidt tidskrævende og jeg siger ikke at dette er den rette løsning men blot et eksempel, så hvis du ikke orker det, så er hammer, søm og øjemål også en fin nem løsning 🙂

En mulig forberedelse er også, at man kan lægge alle billederne frem på gulvet og derfra få et overblik over hvordan man ønsker billederne skal hænge inden, man smider dem op på væggen.

Jeg håber i får en skøn dag // Møs 

how-to-hang-a-gallery-wall-the-perfect-way-1-1

Hello Sweeties – Yesterday I showed a few examples of gallery walls. Today I just wanted to show you the possibilities of how to hang your pictures.

You can make a few preparations before you hammer a nail into the wall. For example you can cut newspaper into the sizes that the pictures are. Then hang up the paper where you want the pictures to hang.

All you need is:

1.Tape // 2. Newsprint or similar // 3. Scissors // 4. Measuring tool  // 5. Hammer // 6. Nails // 7. Pencil

One must remember that the images must be framed before starting to measure them up. Once that’s done cut the paper into individual sizes. When that’s done hang up the paper with tape and use the measuring tool for measuring how much distance there should be between the pictures and mark it lightly with a pencil. Continue so.  Eventually you end up with an overview of where the pictures will end up hanging.

A possible preparation is that you can lay out all the pictures on the floor and then get an overview of how you want the pictures to be hung before hanging them on the wall.

I hope you have a wonderful day // Kisses

1.// 2. //

4 Comments

    • N.K.L

      Det også altid fint når man bygger videre 🙂

    • N.K.L

      😚

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *