Skip to content

Gallery walls #Part 1

furniture-home-furnishings-1

Halløjsa søde læsere. Har i haft en god weekend? 🙂 I dagens post ville jeg blot vise jer et par eksempler på gallerivægge. Jeg er selv helt vild med det. Min ene stuevæg er prydet med billeder, dog ikke så mange som jeg godt kunne tænke mig. Men det kan være det kommer en skønne dag. 

Hvad synes i om gallerivægge? 

Jeg vil hoppe i tøjet og smutte på loftet, vi skal have sorteret så vi kan få lidt mere plads deroppe. Så jeg derved kan få mere plads i lejligheden og få rykket lidt rundt. Jeg trænger nemlig også til få et bedre overblik over de detaljer jeg gerne til tilføje. Rigtig god søndag // Møs 


 

Hello lovely readers. In today’s post I would like to show you a few examples of gallery walls.

What do you think about gallery walls?

00-2tumblr_neg4lcfnq61r3gzpqo1_1280-3zinneckergallerywall-112-4leaning-gallery-wall5large-6

1.// 2.// 3. // 4. // 5. // 6. //

5 Comments

 1. Jeg elsker Gallerivægge, og jeg har også en “lille” væg med det, i min stue. Det er så personligt, og alligevel flot.

  • N.K.L

   Det er så fint og i især hvis det også er personligt 🙂

 2. Jeg synes hurtigt, det kan se lidt rodet ud – men jeg er også meget sart med sådan noget 😀 Jeg synes dog, det er super fedt, hvis der er en rød tråd, og hvis det er forholdsvis minimalistisk 🙂

  • N.K.L

   Man skal jo have love til at have hver sin smag. Men kan godt følge dig i den røde tråd 🙂
   Tak for dine ærlige ord 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *