Skip to content

ITIL #3

itil-3

1.// 2. // 3. // 4. // 5. // 6. //

Godaften skønne læsere  🙂 Så er vinteren da vist kommet væltende som en elefant i en porcelæns butik! – De 11 km. på cykel til arbejde er noget af en kold omgang. Men det hører jo med og denne årstid kan nu også have sin charme, med stearinlys og gryderetter.

Med det kolde vejr udenfor, læner jeg mig derfor op af de kolde nuancer i dagens ITIL. Jeg er ret vil med block lampen fra Area Store, som egentlig ligner en isklump med en pære i. Fedt! Derudover er jeg også ret vild med marmor notesblokken, den ville klæde mit skrivebord på arbejdet ret godt. Kanden fra Georg Jensen er jo fantastisk smuk og gulvkrukken fra Kähler, designet af Stine Goya kan jeg slet ikke stå for!

Jeg håber i alle sammen har haft en fantastisk dag og får en skøn aften//

2 Comments

  1. Jeg har længe synes, at den ananas der er vildt cool 😀

    • N.K.L

      Det er den altså også 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *