Skip to content

Måned: januar 2018

Sunday Mood

Pyjamas // Sofa

Glædelig søndag

Jeg håber at jeres weekend har været fantastisk!? Her har den stået på afslapning, god middag og den ugentlige indkøb. Min søndag har faktisk kun stået på afslapning i sofaen med nattøj og dårligt tv. – men sådan nogen søndage skal der jo til. Men om lidt må jeg finde lidt overskud, da vi skal have hj. lavet pizza og jeg skal have bagt pitabrød som vi skal bruge en af dagene i ugens løb. 

I må have en dejlig søndag aften. 

Leave a Comment

9 fantastiske måder at style IKEA IVAR

1.// 2. // 3. // 4. // 5. // 6. // 7. // 8. // 9. //

 

Glædelig lørdag, kære læser 🙂

Jeg ved godt at internettet bugner med IVAR skabe på den ene eller anden måde, og dernæst vel også i de fleste hjem efterhånden. Men det afholder mig altså ikke fra at smide et indlæg op, med inspiration til styling af det famøse skab. For det populære IVAR skab må siges at have fået en ikonisk status i interiørverden.

Jeg må indrømme, at jeg selv går og overvejer om det skulle blive en del af stuens interiør, da man har mulighed for at give det lige det udtryk man ønsker og fremtidigt forsat kan style videre på skabet, ved at  give det nye farver, knop eller fødder.

I kan se nærmere på skabet lige her.

Jeg håber at i får en rigtig dejlig weekend, selvom det er trist og gråt udenfor. – Jeg glæder mig ihvertfald til lysere dage og sommer! 

Leave a Comment

6 Køkken favoritter

køkken favoritter

 

/1. Viskestykke /2. Vinglas /3. Espressokande /4. opvaskebørste /5. opvaskemiddel /6. Hånd lotion

 

Glædelig Nytår alle sammen.

Jeg håber at i alle er kommet godt igennem julens madmecca og gaveregn, samt nytårets brag af en fest. Jeg lavede egentlig det her indlæg sidste år, men må indrømme at jeg har forsømt min kære blog grundet skole og tidsmangel. Men det skal der laves om på her i 2018. To af sagerne har jeg dog fået erhvervet mig hen over julen.

I må have en rigtig dejlig dag.

 

 

Leave a Comment