Skip to content

Måned: november 2016

Når man får alt hvad man ønsker sig

20161130_164530

Halløjsa Sweeties. Som nævnt i tidligere indlæg, havde jeg fødselsdag i mandags. Hvilket betyder at jeg havde en hel dag til at gøre, alt hvad jeg havde lyst til. Eller nuvel, ikke alt. Det betyder også at jeg må ændre lidt på min tekst i højre sidebar. Hvilket jeg synes er lidt tungt, eftersom jeg nu er rykket endnu nærmere de 30 år.

Jeg havde familien på besøg i lørdags til dejlig mad og godt humør. Jeg fik faktisk alt hvad jeg havde ønsket mig og mere til. Hvilket jo er dejligt. Mandag morgen stod på morgensang og hygge, og arbejde. Man kan vel ikke komme udenom alting. Efter arbejde mødtes min kære kæreste og jeg til et smut i Frederiksbergcentret. Derfra kørte vi til Frederiksberg Have, (da jeg gerne ville have været i Zoo) for at kigge på elefanter, men de var ingen steder at se. Men vi fik os istedet en skøn gåtur til solnedgangen. 

Til aften, fik vi stegt flæsk med hele molevitten hos Hansen Gamle Familiehave. Det var så lækkert og ikke mindst hyggeligt. Det kan varmt anbefales. Resten af aften stod på, traditionen tro, juletræs pyntning! – og for at pleje min mormorsjæl lidt mere, hindbærsnitter og Huset på Christianshavn. Alt i alt var min 28 års fødselsdag fantastisk.

Jeg håber også i havde en god mandag og nød det fantastiske solskin 🙂  // Møs 

 

20161130_164602

1 Comment

ITIL #5 Birthday wishes

itil-5

1. // 2. // 3. // 4 .// 5. // 6. // 7. //

Godmorgen dejlige jer. Idag er ITIL #5, ikke så anderledes end de andre gange, men alligevel lidt. Jeg har nemlig fødselsdag på mandag og derfor skal jeg holde fødselsdag for familien idag. Det i ser på billede idag, er så nemlig de ønsker jeg har sendt ud til familien, når de har spurgt efter gave ønsker. 

Jeg synes selv jeg har kørt det ret simpelt i år med gave ønskerne. Og så er jeg åbenbart blevet så gammel at jeg ønsker mig en smørkrukke. Men det heller ikke mere end 3 uger siden jeg købte en osteklokke/boks (Hej mormor!)

Jeg håber at i alle får en rigtig skøn weekend. Jeg vil så småt begynde at gøre mig klar og bruge dagen med min familie // Møs 


Goodmorning Sweeties. It’s my birthday on monday. So this weekend im having a birthday party for my family. On the Picture you’ll see some of my birthday wishes.

I hope you all have a lovely weekend. I  // Kisses

3 Comments

ITIL #4

itil-4

1.// 2. // 3. // 4. // 5. // 6. //

 

Halløjsa Sweeties. Så blev det endnu engang tid til en omgang ITIL. Har i set de fine små finurlige skåle med ansigtsudtryk fra Area  Store, er de ikke bare fine?! Lampen, som også kan bruges håndholdt er jeg helt forelsket i, den er jo helt fantastisk.

Vi har holdt fødselsdag på jobbet, mig og to andre. Det er dog ikke min fødselsdag før d. 28, men i dagens anledning havde vi fået husets bager til at bage nogen skønne rabarbertærter med marengstopping. Så nu jeg næsten klar til at rulle rundt resten af aften. Jeg håber i har haft en dejlig dag. // Møs  


 

Hello Sweeties. Once again it’s time for  ITIL. I love the little facial expression bowls from Area Store and the lamp is just amazing.

I hope you had a fantastic day // Kisses

1 Comment

Gallery wall #part 2

art20-1

Hejsa Sweeties – Igår viste jeg et par eksempler på gallerivægge. Idag ville jeg blot vise jer mulighederne for hvordan man kan hænge sine billeder op.

Når man skal hænge billeder op kan man lave et par forberedelser inden man hammer et søm i væggen. Foreksempel kan man klippe avispapir ud i de størrelser som billederne er. Herefter hænger man dem op, der hvor man ønsker billede skal hænge. 

Alt du skal bruge er: 

1.Tape  // 2. Avispapir eller ligne  // 3. Saks  // 4. Målebånd eller tommestok  // 5. Hammer  //6. Søm // 7. Blyant

Man skal huske at billederne skal være rammet inden man begynder at måle dem op. Når det er gjort klipper man papiret ud i de enkelte størrelser. Herefter hænger man papiret op med tape og bruger målebåndet eller tommestokken til at måle hvor stor afstand der skal være imellem billederne og markere det let med en blyant. Når det er gjort hænger man endnu engang papir op og forsætter således.  

Til sidst ender man op med et overblik over hvor billederne skal hænge og dermed er man fri for at lave syv tusinde huller i væggen før man få billederne i rette højde eller afstand. Selvfølgelig er det lidt tidskrævende og jeg siger ikke at dette er den rette løsning men blot et eksempel, så hvis du ikke orker det, så er hammer, søm og øjemål også en fin nem løsning 🙂

En mulig forberedelse er også, at man kan lægge alle billederne frem på gulvet og derfra få et overblik over hvordan man ønsker billederne skal hænge inden, man smider dem op på væggen.

Jeg håber i får en skøn dag // Møs 

how-to-hang-a-gallery-wall-the-perfect-way-1-1

Hello Sweeties – Yesterday I showed a few examples of gallery walls. Today I just wanted to show you the possibilities of how to hang your pictures.

You can make a few preparations before you hammer a nail into the wall. For example you can cut newspaper into the sizes that the pictures are. Then hang up the paper where you want the pictures to hang.

All you need is:

1.Tape // 2. Newsprint or similar // 3. Scissors // 4. Measuring tool  // 5. Hammer // 6. Nails // 7. Pencil

One must remember that the images must be framed before starting to measure them up. Once that’s done cut the paper into individual sizes. When that’s done hang up the paper with tape and use the measuring tool for measuring how much distance there should be between the pictures and mark it lightly with a pencil. Continue so.  Eventually you end up with an overview of where the pictures will end up hanging.

A possible preparation is that you can lay out all the pictures on the floor and then get an overview of how you want the pictures to be hung before hanging them on the wall.

I hope you have a wonderful day // Kisses

1.// 2. //

4 Comments

Gallery walls #Part 1

furniture-home-furnishings-1

Halløjsa søde læsere. Har i haft en god weekend? 🙂 I dagens post ville jeg blot vise jer et par eksempler på gallerivægge. Jeg er selv helt vild med det. Min ene stuevæg er prydet med billeder, dog ikke så mange som jeg godt kunne tænke mig. Men det kan være det kommer en skønne dag. 

Hvad synes i om gallerivægge? 

Jeg vil hoppe i tøjet og smutte på loftet, vi skal have sorteret så vi kan få lidt mere plads deroppe. Så jeg derved kan få mere plads i lejligheden og få rykket lidt rundt. Jeg trænger nemlig også til få et bedre overblik over de detaljer jeg gerne til tilføje. Rigtig god søndag // Møs 


 

Hello lovely readers. In today’s post I would like to show you a few examples of gallery walls.

What do you think about gallery walls?

00-2tumblr_neg4lcfnq61r3gzpqo1_1280-3zinneckergallerywall-112-4leaning-gallery-wall5large-6

1.// 2.// 3. // 4. // 5. // 6. //

5 Comments

Calathea

img_20161112_101418

img_20161112_101513

Godmorgen skønne læsere. Er i også stået op til solskin og blå himmel? Det er jeg og det booster da lige lidt energi i en. Jeg kiggede egentlig bare lige ind, for at vise jer mit nye medlem til plantefamilien.  Jeg var forbi blomsterhandleren igår, som nogen af jer måske ved, hvis i følger med på Instagram. Jeg ribbede den fuldstændig og gik derfra 400 kr. fattigere, men det var det hele værd. Jeg skulle have lavet en smuk buket til en kær veninde som desværre på tragisk vis gik bort sidste fradag og en til mandens mormor som vi skal se idag. Men når man så står der og venter på at blomsterhandleren laver bukterne, så kan man ikke andet end blive fristet.

Jeg faldt pladask over en Calatheaplante. Han havde to slags, men det blev altså den afbillede jeg valgte at tage med hjem. Calatheaplanten er pt. allermest kendt for efterårets it-plante, Calathea Orbifolia aka Fishbone planten, som hersker på alle billeder i bloggerverden og på Instagram lige for tiden. Jeg synes personligt selv at Fishboneplanten er urtrolig smuk, men fordi jeg nogen gange skal være frøken modsat, så synes jeg at søsterplanten skulle have et plads i mit hjem. Calatheaen er stadigvæk ret ung, så mønsteret i planten er ikke så tydeligt endnu. Men den har en let lillafarvet bagside, som jeg synes er utrolig smuk.  

img_20161112_101309

Eigil synes åbenbart ikke han fik nok opmærksomhed så han måtte også lige være med på billede. Jeg håber at i alle sammen får en fantastisk weekend // Møs


Goodmorning  lovely readers. I just tuned in to show you my new houseplant. I went to the florist yesterday and i fell in love with a Calathea. He had two kinds, but i chose the one in the picture above. The Calathea is best known for the IT-plant, Calathea Orbifolia / Fishbone plant which is everywhere in bloggerland and on Instagram right now. I personally think that the Fishbone plant is incredibly beautiful. But i thought i’d give the sisterplant a chance. The Calathea is still quite young, so the pattern on the leafs is not so marked yet. But it has a light purple color on the back of the leafs, which I think is incredibly beautiful.

Eigil thought he would say hello. Well, I hope you all have a fantastic weekend // Kisses

2 Comments