Skip to content

Kategori: Inspiration

Trelænget cedertræ idyl

moderne-trelaenget-gaard-terrasse-0EhVsAbVkcFmXrsy6YC13A

 

Cedertræ er en af de beklædnings materialer som virkelig har fået et opspark inden for de seneste år. Dertil skal det også sige, at det er et af de materialer som virkelig er groet på mig inden for meget kort tid. Jeg indrømmer gerne, at jeg er stor fan af produktet og at jeg bliver paf over det sirlige og smukke udseende, det kan give et hus.

Bo Bedre besøgte i 2015 denne skønne trelænget gård i Odder. Gården er tegnet af arkitekten Jan Henrik Jansen og står som et smukt eksempel på, hvordan man kan bruge cedertræ som facadebeklædning.

Gården i sig selv er helt unik og den naturlige facadebeklædning skaber god synergi med den omkringliggende natur. Derudover er cedertræ et materiale, som har stor potentiale i fremtidens bæredygtige byggerier, da det er et bæredygtigt og vedligeholdelsesfrit materiale, som kun bliver smukkere med årene.

 

 

moderne-trelaenget-gaard-natur-x0mxupHVdnKeN1lDCfhskw

daybeds-terrasse-moderne-gaard-qzGYAeowA_lIqeXJZUwqzwmoderne-trelaenget-gaard-Se2qmDcIcq9Ib9Ztr2PbPA

terrasse-moderne-trelaenget-gaard-IVpa7van7SuQagALenSGWQ

via Bobedre.dk  – Fotograf Andreas Mikkel Hansen

Leave a Comment

Sommerhus Idyl

 

S S1 S2 S3 S4 S5 S6 S7 S8

 

1.// 2 .// 3. // 4. // 5. //6. // 7. // 8. // 9. //

Godaften søde jer.

Vi hungre vel lidt alle sammen efter det. Sommer!  Jeg har i dagens indlæg fundet lidt sommerhus inspiration frem. Til trods for at vejret ikke helt føles som forår i snart start maj, men snare som en kølig efterårsdag i november, er sommerhus sæsonen så småt skudt i gang.

Vi har allerede booket sommerhus og vi glæder os. Så håber jeg bare vejret er med os. Jeg elsker sommerhus idyl. Der er noget uskyldigt over et lille sommerhus på landet. Personligt behøver jeg ikke noget vildt luksus, og udendørs bad har også sin charme. Det enkle og simple er for mig tiltalende. At være i sommerhus er jo også en måde at koble af på og komme væk fra den stressende hverdag vi til daglig omgås i.

Håber i alle får en dejlig weekend. Rigtig god aften.

Leave a Comment

Monochrome Workspace

 

mono 1

Godmorgen. Sikke et vejr!! Søvnen har ikke været med mig i nat, så jeg må indrømme at jeg er træt her til morgen. Jeg håber på at findet noget energi et sted, da det ellers bliver en lang dag i dag. 

Jeg kunne derfor godt bruge at arbejde hjemme, og gerne i skønne rammer. Jeg har derfor fundet lidt workspace inspiration frem i den anledning. Jeg er ret vild med organiseret rod og rene linjer. Hvilket må siges kommer til udtryk i disse Monochrome Workspace, inspirations billeder. 

Well, jeg vil hoppe i regntøjet. Jeg håber i får en fantastisk dag // Møs 

 

mono 2 mono 3 mono 5 mono 6

 

 

 

1.// 2. // 3. // 4. // 5. //

3 Comments

JASSA is coming soon

jassa ikea kol 1 jassa ikea kol 2

 

IKEA har endnu en gang stablet et formidabelt samarbejde på benene, med nogen utrolig talentfulde designer. Og især den her kollektion, ved navn JASSA, er jeg ret vild med. Mønstrene og farverne henleder mine tanker til sol og varme. Med den her kollektion får jeg fornemmelsen af noget Marokkansk blandet med lidt Afrikansk. Men det måske bare mig?!

Kollektionen kommer til at bestå af møbler i naturfibre, håndflettede kurve, farvrige tekstiler og smuk keramik. Hele kollektionen kan købes i IKEA fra 10. marts 2017. Jeg har i hvert fald planer om at smut en tur forbi, for at kigge nærmere og lade mig blive fristet af de smukke farver og naturlige materialer. 

 

jassa ikea kol 3 jassa ikea kol 4 jassa ikea kol 5 jassa ikea kol

1 Comment