Skip to content

Kategori: ITIL#

ITIL #6

itil-6

1.// 2. // 3. // 4. // 5. //

Glædelig 2. søndag i advent skønne jer. Har i haft en god weekend?  Min har stået på afslapning, 2 koncerter på Zeppelin Bar, på Vesterbro igår. Min skønne kæreste og hans ven havde fået lov til at spille egne numre og det var simpelthen så godt 🙂

Dagens ITIL er måske ikke så julet, ud over de fine jule kugler fra Georg Jensen, som jeg i øvrigt synes er noget så smukke. Den fine trebenet lampe er set før i blogland, og den er jo også noget så skøn. Jeg er sikker på at den vil kaste et blødt skær over stuen i disse mørke tider.

Rigtig god aften alle sammen // Møs   

1 Comment

ITIL #4

itil-4

1.// 2. // 3. // 4. // 5. // 6. //

 

Halløjsa Sweeties. Så blev det endnu engang tid til en omgang ITIL. Har i set de fine små finurlige skåle med ansigtsudtryk fra Area  Store, er de ikke bare fine?! Lampen, som også kan bruges håndholdt er jeg helt forelsket i, den er jo helt fantastisk.

Vi har holdt fødselsdag på jobbet, mig og to andre. Det er dog ikke min fødselsdag før d. 28, men i dagens anledning havde vi fået husets bager til at bage nogen skønne rabarbertærter med marengstopping. Så nu jeg næsten klar til at rulle rundt resten af aften. Jeg håber i har haft en dejlig dag. // Møs  


 

Hello Sweeties. Once again it’s time for  ITIL. I love the little facial expression bowls from Area Store and the lamp is just amazing.

I hope you had a fantastic day // Kisses

1 Comment

ITIL #3

itil-3

1.// 2. // 3. // 4. // 5. // 6. //

Godaften skønne læsere  🙂 Så er vinteren da vist kommet væltende som en elefant i en porcelæns butik! – De 11 km. på cykel til arbejde er noget af en kold omgang. Men det hører jo med og denne årstid kan nu også have sin charme, med stearinlys og gryderetter.

Med det kolde vejr udenfor, læner jeg mig derfor op af de kolde nuancer i dagens ITIL. Jeg er ret vil med block lampen fra Area Store, som egentlig ligner en isklump med en pære i. Fedt! Derudover er jeg også ret vild med marmor notesblokken, den ville klæde mit skrivebord på arbejdet ret godt. Kanden fra Georg Jensen er jo fantastisk smuk og gulvkrukken fra Kähler, designet af Stine Goya kan jeg slet ikke stå for!

Jeg håber i alle sammen har haft en fantastisk dag og får en skøn aften//

2 Comments

ITIL #2

unavngivet

1. // 2. // 3. // 4. // 5. // 6. //

 

Godmorgen 🙂 

Sikke et vejr at vågne op til. Blå himmel og sol der brager ind af vinduet, hvor er det dejligt. 

Jeg beklager den dårlige billed kvalitet på nogen af itemsene, men det må nu engang være som det er. For jeg måtte bare have dem med. Lampen gav jeg selv væk i en konkurrence for et års tid siden, men har selv salvet over den lige siden. Vasen synes jeg er utrolig smuk og det skønne mohair tæppe er perfekt til de kolde aftener. Derudover har Inspiration lavet en skøn billedserie med blade, som jeg er ret vild med. 

Fyrfadslysene er simpelten så fine og simple og Royal Copenhagen fadet, er simpelthen så smukt. Man kunne bruge fadet og fyrfadslysene sammen, som pæn borddekoration. 

Håber i får en rigtig skøn søndag og nyd nu det gode vejr 🙂  

2 Comments

ITIL #1

vild-med-1

1.  // 2. // 3. // 4. // 5. // 6. //

Så blev det søndag… og efterårsferien er forbi. Jeg må dog indrømme at jeg ikke har nydt så meget af den, eftersom jeg kun tog en fridag fredag. Men det er alligevel blevet til en lang og afslappende weekend.

‘ITIL’ (Interior That I Like) er et tiltag til bloggen, som jeg glæder mig til at poste fremover. Det set før og det er alment i blogverden, men jeg synes nu alligevel lige, at jeg vil annoncere det 🙂

Jeg håber i alle har haft en skøn ferie og eller en god weekend, rigtig god søndag //

2 Comments