Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/neronoir.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Instagram Skip to content

Kategori: Instagram

Når man får alt hvad man ønsker sig

20161130_164530

Halløjsa Sweeties. Som nævnt i tidligere indlæg, havde jeg fødselsdag i mandags. Hvilket betyder at jeg havde en hel dag til at gøre, alt hvad jeg havde lyst til. Eller nuvel, ikke alt. Det betyder også at jeg må ændre lidt på min tekst i højre sidebar. Hvilket jeg synes er lidt tungt, eftersom jeg nu er rykket endnu nærmere de 30 år.

Jeg havde familien på besøg i lørdags til dejlig mad og godt humør. Jeg fik faktisk alt hvad jeg havde ønsket mig og mere til. Hvilket jo er dejligt. Mandag morgen stod på morgensang og hygge, og arbejde. Man kan vel ikke komme udenom alting. Efter arbejde mødtes min kære kæreste og jeg til et smut i Frederiksbergcentret. Derfra kørte vi til Frederiksberg Have, (da jeg gerne ville have været i Zoo) for at kigge på elefanter, men de var ingen steder at se. Men vi fik os istedet en skøn gåtur til solnedgangen. 

Til aften, fik vi stegt flæsk med hele molevitten hos Hansen Gamle Familiehave. Det var så lækkert og ikke mindst hyggeligt. Det kan varmt anbefales. Resten af aften stod på, traditionen tro, juletræs pyntning! – og for at pleje min mormorsjæl lidt mere, hindbærsnitter og Huset på Christianshavn. Alt i alt var min 28 års fødselsdag fantastisk.

Jeg håber også i havde en god mandag og nød det fantastiske solskin 🙂  // Møs 

 

20161130_164602

1 Comment